Sosyal Medya Fenomeni Nevide Çiçek ile Sohbet

Scroll down to content

Tiktok sizin için ne ifade ediyor?

Tiktok benim için birçok şeyi ifade ediyor. Tiktok sayesinde kocaman bir ailem oldu. Tiktok sayesinde ne kadar çok sevildiğimi hissettim, ailem bana sevildiğimi hissettirdi. Bu arada ailem diyorum takipçilerim demiyorum çünkü takipçilerim benim kocaman bir ailem. Ben eğer iyi bir yerlere geldiysem onlar sayesinde geldim. Onları çok seviyorum, iyi ki varlar.

Instagram denildiğinde aklınıza ne geliyor?

Instagram denilince aklıma kaliteli, güzel fotoğraflar, güzel videolar çekip atmak geliyor çünkü ben eğlenceli bir insanım ve Instagram’daki ailem de beni bu halimle seviyor.

Fenomen olmak nasıl bir duygu?

Fenomen olmak çok güzel bir duygu aslında. Bütün ilgiler senin üstünde oluyor. Sevildiğini hissediyorsun ve sevildiğini hissettikçe de sen daha iyi oluyorsun, onlar için daha çok şeyler yapmak istiyorsun ama tabii ki de bunun kötü yanı da var. Önüne gelen geçen sana küfür ediyor bir şey yokken bile. Ama ben buna çekememezlik derim. Küfür eden insanlar seni kıskandıklarını dile getirmeyip küfür ederler ama ben takmıyorum küfür eden insanları çünkü takmamak onlar için en büyük derstir.

Futbol oynuyorsunuz. Futbola olan ilginiz nereden geliyor?

Evet futbolla ilgileniyorum. Futbola olan ilgim aslında orta okuldayken başladı. Erkekler sürekli maç yapıyorlardı. Bir gün ben de erkeklerle oynamak istedim. Beni aralarına almadılar, dalga geçtiler “Sen kızsın oynayamazsın.” diye. Tabi haklılardı o zaman, futbol oynamayı bilmiyordum. Ben de hırs yaptım öğreneceğim diye ve ilkokul takımında başladım öğrenmek için. Biraz zor süreçten geçtim ama öğrendim. Sonra bir takıma yazıldım Çiğli’de. Meğer benim yeteneğim varmış, ben farkında değilmişim. Bunu futbol hocam fark etti ve üstüme çok düştü. Öyle de futbol hayatım başladı ama buradan erkeklere sesleniyorum. Kızları sakın küçük görmeyin, sizden daha iyi futbol oynayan kızlar var.

Hangi takım taraftarısınız?

Ben tabii ki de GÖZTEPELİYİM. En büyük göz göz Göztepe.

Modellik de yapıyorsunuz. Bu alana ilginiz nasıl başladı?

Evet modellikle de ilgileniyorum. Benim model ve manken olmak daha küçüklükten gelen bir hayalimdi. Küçükken sürekli annemin topuklu ayakkabılarını giyip yürürdüm. Büyüdükçe hayalimi gerçekleştirmek istedim ve kafaya taktım. Dedim “Ben manken olucam.” Hiç beklemediğim bir zamanda Instagram üzerinden bir teklif geldi. Ben tabi ilk başta kabul etmek istemedim, arkadaşım beni zorladı katılalım şansımızı deneyelim diye. Ben de o zaman kabul ettim, denemekten zarar gelmez dedim ve katıldım yarışmaya. Yarışma Eskişehir’de oldu. Ben tabi çok heyecanlıyım, kalbim yerinden çıkacak gibi. Yarı finalde dedim ‘ben kesin elenicem’. Çünkü kızların hepsi benden uzun. Bir baktım, yarı finali geçtim. SMS oylaması oldu, SMS oylamasından 1.oldum. Jüriden de hep evet onayı aldım, çok mutlu oldum. Sonra kamp eğitimine kaldım. Kamp eğitiminde her şeyi gösterdiler bize. Yürüyüş eğitimi olsun, fotoğraf çektirmek olsun her şeyi gösterdiler. Final gecesi geldi, içimden diyorum ‘ben seçilmem, inşallah bari arkadaşım seçilsin’ diyorum. Arkadaşım da tabi benden uzun. Sonra bir baktım finalde dereceye girdim. Benim adımı söyledikleri zaman bi kaldım, dedim ‘ben miyim gerçekten?’. Mutluluktan ağladım. O yarışmada Fashion TV Güzeli seçildim, öyle de mankenlik ve modellik hayatım başladı.

Futbol, modellik, sosyal medya. Birçok alanda varsınız. Motivasyon kaynağınız ne?

Evet birçok alanda varım çünkü zoru başarmayı seviyorum. Bunlar da kolay görünebilir ama zor işler. Hele ki üç alanda olmak. Motivasyon kaynağım da eğlenceli biri olmam, asla yorulmamam. Çünkü üçü de benim sevdiğim işler. İnsan sevdiği işten hiç yorulur mu?

Sosyal medyadaki başarınızın sırrını neye bağlıyorsunuz?

Sosyal medyadaki başarımı aileme bağlıyorum çünkü ailem olmasa ben de olmazdım.

Hobileriniz neler? Boş vakitlerinizde neler yapmayı seversiniz?

Hobilerim gezmek, kitap okumak, koşmak ve futbol oynamak. Boş vakitlerimde sadece sporla ilgileniyorum.

Sosyal medyada başarılı olmak isteyenlere neler tavsiye edersiniz?

Sosyal medyada eğer başarılı olmak istiyorsanız her şeyden önemlisi asla pes etmeyin. Takipçilerinize takipçim demeyin hiçbir şekilde, onlar benim ailem diye hitap edin. Ve güzel içerikler üretin ama kendi içeriğiniz olsun.

Bundan sonrası için hayalleriniz var mı? Neler yapmayı hedefliyorsunuz?

Herkes gibi tabii ki benim de hayallerim var. Sosyal medyada daha iyi bir yerlere gelmek istiyorum, modelliğe yurtdışında devam etmek ve oyuncu olmak istiyorum. Bu zoru da başarmak istiyorum çünkü oyuncu olmak kolay bir iş değil.

https://www.tiktok.com/@nevide_cicek

https://www.instagram.com/deniz.kizi.33

*Bu söyleşi dostsohbeti.com için Emre Çakır tarafından yapılmıştır. Sadece kaynak belirtilerek belirli bir kısmı alıntılanabilir.

Bir Cevap Yazın

dostsohbeti.com "Türkiye'nin Röportaj Sitesi" sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et