Spiritüel Eğitmen Macide Ağırbaş ile Sohbet

Scroll down to content

Biraz kendinizden bahseder misiniz?

Macide Ağırbaş. 1968 İzmir doğumluyum. Halen yaşamımı İzmir’de sürdürmekteyim. Esmalar ilk kez ilgili çekmiyor. 1990 yıllarında Dr. Şeniz Erçağlar vasıtası ile Mustafa Varlı hocadan dersler aldım. Uzun yıllar Esma çalıştım.. Yıldızname çalıştım.. Ancak bu yılın başlarına kadar çok ısrar edilse de bu konuda yaygın çalışmalar yapmadım… Gördüğüm lüzum üzerine 1 yıldır öz çevrenin dışında bu konuda çalışmalar yapmaktayım.

Neden spiritüel danışmanlık?

Çevremde zaten bu tarz danışmanlıklar yapıyorum… Herkesin manevi bir desteğe ihtiyacı olduğu gibi internet ile birlikte eksik bilgilerle çok yanlışlar yapıldığını gördüğüm için, doğrusunu aktarmak istediğim için daha geniş kitlelere de bu çalışmaları aktarmak istedim.

Danışmanlık kapsamında verdiğiniz hizmetler neler?

Danışmanlık kapsamında Yıldızname, Esmalar, Vefkler, İsim analizi yapıyorum. Kişilerin sahip oldukları Esmalar ile aslında sahip olmadıkları ve gerçek ihtiyaçları olan Esmaları hayatlarına kazandırarak; hayatlarındaki kötü giden olayları olumlu yönde dönüştürmelerini sağlıyoruz. Hastalık, sağlık, medeni durumları, iş ve kazanç durumları veya anlamlandıramadıkları negatif olayların çözümü yolunda kendilerine yardımcı oluyoruz.


Esma çalışmaları yapıyorsunuz. Esmanın insanlar ve isimler üzerindeki etkileri neler?

Aslında tüm insanların sahip oldukları Esmalar vardır. Allah kendi özelliklerinden hepimize vermiştir. Ya Semi ile duyarız, Ya Basir ile görürüz, ya Alim veya Nur ile düşünürüz, etrafımızı aydınlatırız. Bunların hiçbirini bilinçli olarak yapmayız zaten bizde vardır. Ancak bazen sürekli hastalanırız, iş bulamayız, paramızın bereketi olmaz, evlenemeyiz, neye elimizi atsak kurur… Bu durumda bize danışanlarımıza kişiye özel çalışırız. Eksik Esmalarını tespit eder ve yolunda gitmeyen işlerin gözle görülür şekilde düzelmesini sağlarız.

Yıldızname ve Vefk çalışmalarınız hakkında da bilgi alabilir miyiz?

Yıldızname çalışmalarında kişinin anne adı ile birlikte özel durumlarını tespit edebiliyoruz. Yanlışlar, doğrular, eksikler, hastalıkları, sahip olacakları çocuklarına kadar yaşamlarındaki her alanda ön bilgi ile geçmişte başlarına neyin neden geldiğini tespit edebiliyoruz. Böylece yanlışlar tekrar edilmediği gibi çözümlerini de sunduğumuz için bir daha o hatalara düşmüyorlar.

Vefkler çok özel çalışmalar, ihtiyacımız olan konularda; aşk, başarı, bolluk, bereket, sağlık, yükselme gibi daha birçok konuda kişinin ihtiyacı olan Esmaları ebced değerleri ile vefk olarak ister gümüş üzerine işlenerek üzerinde taşıyarak koruma ya da ihtiyaçları konusunda hız kazanıyorlar, çözüme ulaşıyorlar ya da geniş tahta üzerine (iletken olduğu için tahta) ben vefkleri işledikten sonra sevgili arkadaşımız Nigar Yurtbay üzerine hat sanatı ile çalışmalar yapıyor… Bu daha çok konuda ihtiyacı olanlar birden fazla çalışmalar için yapılan yöntemdir.

Osmanlı zamanında padişahların bu vefkler ile korunduğu ve savaşlardan galip çıktığı en bilinenlerdendir… Tılsımlı gömlekler olarak müzelerinde yer almaktadır.

Yıldızname ile astroloji arasında bir bağlantı var mı?

Yıldızname ile astroloji arasında fark var mıdır yok mudur çok tartışılıyor. Astrolojide doğum tarihi ve doğum saati üzerinden analiz yapılırken yıldıznamede çok farklı bir hesaplama sistemi vardır. Anne babalarımızın doğum tarihleri belli değildir, eskiden bu kayıt bu kadar önemsenmezken şimdi anne babalar o kadar bilinçli ki saatleri de kaydediyorlar. Biz burçları gezegenler üzerinden hesaplarken, astroloji ile ilgilenen arkadaşlar doğum tarihini ve saatini ve doğum yerini girerek bilgisayardan doğum haritası çıkarıp yorumlayabilirlerken biz özel hesaplamalar ile eski usul çalışıyoruz. Bu yöntemler aslında bir yerde birleşiyor, sevgili Astrolog Hale Özen önderliğinde ASGARD Astroloji Geliştirme Araştırma Derneği İzmir’de kurulmuştur. Sevgili Hale hocamın daveti ile de kurucu üyeler arasında yer almaktayım…
Sonuçta gökyüzü ile yıldızlar ile astroloji arasında neler var neler yok farklı çalışmalar ile derneğimiz ile birlikte ben de öğreneceğim.

Danışanlarınızla ilişkiniz nasıl?

Danışanlarımız bize en zor zamanlarında gelirler ve hemen sonuç almak isterler… Ancak bu çalışmalar 1 gün ya da 1 haftada çözüm olmaz.. Ancak size rota çizer, kapılar açar. O kapılardan içeri girip girmemek de tamamen sizin elinizdedir. Danışmanlarımızın birçoğu ile en az 6 aylık bir çalışma içerisinde oluruz. Sonra da zaten yıllara dayalı dostluğa döner ilişkilerimiz… 20 yıllık danışanlarım ile hala dostluğumuz devam etmektedir.

Danışanlarınızdan nasıl geri dönüşler alıyorsunuz?

Danışanlarımız güzel sonuçlar ile bize döner… Nadiren sonuç alamadığımız danışanımız da olmuştur. Bunun sebebi de aslında henüz vakti gelmediği ve aslında açılan kapıdan girmeye korktuğu içindir.
Ancak mutlaka o kapıdan içeri girecek ve sonuç alacaktır… Bunda hiç yanılma olmaz.

Son olarak ayrıca söylemek istedikleriniz var mı?

Son olarak, evet 1 yıldır instagram sayfamız @olasiliklardunyasi ile daha geniş kitlelere ulaştık…. Sayfamızda her bilgi tam ve doğru olarak verilmektedir. İnsanlar o kadar umutsuz, çaresiz ve çıkmazda hissediyor ki, geri dönüşler muhteşem oluyor… Çok dua alıyoruz, bu yolda ilerlemek isteyenlere @simurgkisiselgelisim kanalı ile dersler de vermekteyiz. Gönlü hak yolundan geçen herkese dünyamız açıktır. Sıkıntılar, üzüntüler, darlıklar her şey tam olarak tersine yani varlığa, sağlığa, bolluğa, hayra döner… Baktığınız yerden bunu görmüyorsanız yönünüzü değiştirin… Baktığınız yerleri değiştirin…
Sayfamıza da bekleriz..
Herkese çok sevgiler…

https://www.instagram.com/olasiliklardunyasi

*Bu söyleşi dostsohbeti.com için Emre Çakır tarafından yapılmıştır. Sadece kaynak belirtilerek belirli bir kısmı alıntılanabilir.

Bir Cevap Yazın

dostsohbeti.com "Türkiye'nin Röportaj Sitesi" sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et