Güven Sertifika Kurucusu Erhan Demirel ile Sohbet

Scroll down to content

85 şubesiyle Türkiye geneli online eğitimde zirvelerde yer alan GÜVEN SERTİFİKA Kurucusu Erhan Demirel ile sohbet ettik…

Biraz Güven Sertifika’dan bahseder misiniz?

“Online Eğitim ile Güvenli Yarınlara” sloganımız ile öğrencilerimiz eğitime kendi ev, ofis, akıllı telefon, bilgisayar vb. teknolojik aletlerini kullanarak girebilmekte, yol için zaman ve ekstra para harcamadan kolayca eğitim alabilmektedirler.

Başta Kamu Alımları Olmak Üzere Yurt Dışında Geçerli beş yüzden fazla Sertifika, Kalfalık ve Ustalık Belgesi Veren Kurum olarak öne çıkmaktayız. Gelişen dünyamızda teknolojinin de sürekli gelişim göstermesi ile bayilikler vererek Türkiye genelinde hızla büyümekteyiz.

TÜM SERTİFİKALARIMIZ E-DEVLETTE GÖRÜNMEKTEDİR

Gelecekte, Kariyer ve İstihdam Merkezi Olacağız!

Bu sertifikalar ne işe yarıyor?

Eğitimini aldığınız ya da mevcut sigortanızın olduğu fakat sertifikanızın olmadığı alanlarda E-Devlette görünür belgeler ile Cv’nizi güçlendirebilir, yurt dışında çalışabilir, kamuda iş başvurusu yapabilirsiniz.

Firmamız iş kurmak isteyenler için de eğitim sonrası güzel kazançlar sağlamak için büyük bir olanak sunmaktadır.

YURTDIŞI İÇİN DANIŞMANLIK HİZMETİ

Güven Sertifika Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık hizmetleri ile yurtdışında çalışmak isteyenlere, eğitim ve kariyer hedeflerine uygun profesyonel bir servis vererek, en doğru tercihleri yapmalarını sağlamaktadır.

ÜNİVERSİTE BELGELENDİRME

Uzaktan Eğitim veya Örgün Eğitim alan kursiyerlere anlaşmalı olduğumuz üniversitelerden uygun maliyetli sertifika imkanı sunuyoruz.

Firmamız eğitim sektöründe köklü değişiklikleri ile rakiplerinden ayrılıp, sektöründeki başarısıyla bugüne kadar getirdiği akademik, bilişim, yabancı dil, meslek kursları, güzellik, mutfak sanatları ve kişisel gelişim vb. birçok dalda ihtiyaç duyulan eğitimleri bünyesinde barındıran bir eğitim merkezidir. Söz konusu eğitimler genel olarak; uzaktan eğitim, örgün eğitim, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK ) Belgelendirme ve yabancı dil olarak sunulmaktadır.

Misyonumuz

Güçlü eğitim kadrosu ve kurumsal bütünlüğümüzü tamamlayan alanlarda uzman personel ile eğitim sektöründe bir marka zinciri olmayı başardık ve üstlendiğimiz misyonu gerçekleştirdik.

Vizyonumuz

“Her Şey Eğitim İçin” anlayışıyla ilk günden beri paydaşlarımızla birlikte büyüme anlayışıyla devam ettiğimiz yolda, sizlerin de bu büyüme sürecinde emin adımlar atabilmesi için iş teklifimizi görüşmek üzere genel merkezimize davet ediyoruz.

Neden Güven Sertifika ?

Başarıyı kendisine ilke edinmiş, yılların tecrübesine sahip şekilde misyonunu geçekleştirmiş vizyonunu paylaşmaya hazır bir kurumdur. Teknolojik olanakların yoğun olarak kullanıldığı sosyal medya çalışmalarının titizlikle yürütüldüğü firmamızda, ihtiyaç duyulan bütün eğitim ve belge taleplerini karşılayabilmek amacı ile Kurumumuz hizmetlerini yurdumuzun her yerine ulaştırmaya kararlıdır.

Franchise Olmanın Avantajları nelerdir?

Ajans 14 İsmi ile faaliyet gösteren Reklam Ajansımız ile Kurumsal Kimlik desteği ve alanında uzman grafikerlerin çalışmaları ile reklam ve broşür tasarımları, sosyal medya tanıtımlarına en az maliyetle en fazla faydayı sağlayarak erişeceksiniz.

Akademik araştırma sonuçlarına göre kendi olanakları ile varlık göstermeye çalışan işletmelerin ilk 5 yılda başarılı olma oranı %35 seviyelerinde iken, Franchise bir işletmenin ilk 5 yılda başarılı olma oranı %90 seviyelerindedir.
Akademik araştırma sonuçlarına göre iktisadi yaşamda, yalnız mücadele eden orta ve küçük ölçekli işletmelerde başarısızlık oranı %35 olarak açıklanırken Franchise işletmelerde bu oran %5 olarak verilmektedir. Karşılıklı olarak kazan – kazan politikası kapsamında çift taraflı olarak maliyetleri en aza indiriyoruz. Ortaklığımız sayesinde ölçek ekonomisinden yararlanarak maliyetler karşılıklı olarak daha da düşecektir. Eğitim kalitesini oluşturan sistemler ve eğitimler Güven Sertifika tarafından ailemizin yeni üyeleri ile paylaşılacak deneyim gerektiren bu maliyetlerden ailemizin yeni üyeleri muaf tutulacaktır. Yeni projelerin, yeni fikirlerin hayata geçirilebilmesi taraflar için kolaylaşacak, daha düşük maliyet ile daha fazla fayda yaratılabilecek bu sayede sektör gücümüz artacaktır.
Merkezi otomasyon sistemi ile öğrenci işleri ve muhasebe işlemlerini tek bir sistem ile yönetme imkânını elde edeceksiniz.

Kazandırmaya dayalı iş teklifimiz siz değerli iş ortaklarımıza yönelik olarak geçmişten bugüne gelen bilgi ve tecrübemizi geleceğe taşımaya yöneliktir. Beraber sizlerle birlikte eğitim sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazır mısınız?

https://www.guvensertifika.com

https://www.instagram.com/guvensertifika

Bir Cevap Yazın

dostsohbeti.com "Türkiye'nin Röportaj Sitesi" sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et